Een ZZP hypotheek afsluiten? Bereken het hier

Hebt u een eigen bedrijfje, een start-up bijvoorbeeld? Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ZZP’er? Dan bent u dus een zelfstandige zonder personeel. Bedrijven maar ook personen kunnen u inhuren voor diverse projecten waar ze u van korte duur maar ook voor lange duur kunnen contracteren. Als u zzp’er bent dan hoeft u jaarlijks slechts te verschillende werkgevers te vinden om aan de eisen te voldoen die onder andere door de Belastingdienst worden gesteld. Maar als het u niet voor de wind gaat en u kunt maar moeilijk aan werk komen dan is het lastig om een zogenaamde ZZP hypotheek te vinden. Want uw inkomen is erg irregulier terwijl de hypotheekverstrekker juist hoge eisen stelt voordat ze een ZZP hypotheek of ander type hypotheek verstrekken. Nu zal een ZZP hypotheek ook een lineaire of annuïteitenhypotheek zijn, maar dan aangepast op deze bedrijfsvorm. Zoekt u een ZZP hypotheek maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Want bij finaforte.nl kunt u namelijk vrijblijvend onze hulp inschakelen. We zijn een adviesbureau voor iedere zelfstandig ondernemer, van zzp’er tot MKB’er die op zoek is naar de hypotheek die het beste aansluit op uw wensen. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Klim dan in de pen en schrijf snel een e-mail met daarin al uw wensen. Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch bereiken voor een gratis adviesgesprek. Of we plannen u in zodat we u persoonlijk van het juiste advies kunnen voorzien.

Het is zeker mogelijk om een ZZP hypotheek te vinden

Wellicht zit u al enkele maanden met de handen in het haar en zoekt u al tijden naar een ZZP hypotheek die aansluit op uw behoeften. Want aan de ene kant wilt u het bedrag van een bank kunnen lenen om uw droomhuis te kopen terwijl u aan de andere kant een zo laag mogelijk maandelijks bedrag wilt terugbetalen. Ook de rente moet laag zijn zodat u in maanden dat u minder verdient niet een dief hoeft te zijn van uw portemonnee. Aan de andere kant is het niet meer dan logisch dat de bank enkel vereisten heeft voordat ze akkoord gaan met die speciale ZZP hypotheek. Wij vinden samen met u de balans. Het evenwicht waarmee ook de bank akkoord zal gaan zodat het u aan niets zal ontbreken en de bank er vanuit mag gaan dat ze hun geld krijgen als ze dat willen.

  • We gaan graag met u rond de tafel zitten om uw financiële geschiedenis uit te pluizen.
  • Daardoor kunnen we snel een financieel plaatje rondkrijgen en inzien wat u gemiddeld per maand verdient.
  • Op basis van die gegevens gaan we op zoek naar de bank die goed aansluit op uw situatie zodat u een ZZP hypotheek kunt vinden die goed bij u past.

Wij weten precies welke bank echt bij u past!

Als u een ZZP hypotheek hebt afgesloten zonder hulp dan kunnen er snel problemen opdoemen. Wij laten u niet in de kou staan, ook niet in periodes dat het financieel even wat moeilijker gaat. Uiteraard staan kunt u ons ook na het afsluiten van een ZZP hypotheek altijd nog om advies vragen. We komen u namelijk erg graag tegemoet. Denk er rustig over na want ook na het plannen hoeft u natuurlijk nog niet akkoord te gaan. Zo is het ook erg belangrijk dat u een woning vindt waar u zich thuis voelt. Wij zijn eerlijk en transparant. Mocht het niet lukken, dan raden we het u aan om te huren!

Reageren is niet mogelijk