Een walky talky is onmisbaar in vele sectoren

Bent u op zoek naar een walky talky voor uw zoontje? Dan kunt u een walky talky bij walkietalkie.nl kopen. Maar dit zijn wel professionele apparaten met een enorme kracht en reikwijdte dus het is nog maar de vraag of u de walky talky eigenlijk wel als verjaardagscadeau aan uw kind moet geven. We raden het daarom aan om even in een speelgoedwinkel te kijken. Dergelijke portofoons zijn vele malen goedkoper en eenvoudiger te gebruiken. Wij leveren dan ook professionele walkie talkies aan bedrijven en dienstverleningen. Hier kunt u echt in bulk inkopen. Gaat het om een enorme bestelling, bijvoorbeeld omdat u er een heel politiekorps mee wilt uitrusten? Dan raden we het u aan om eens persoonlijk contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we u een korting geven op de walky talky en kunnen we tevens laten weten of we er voldoende op voorraad hebben liggen. U hebt aldus een walky talky nodig. Wat is de reden? Dit kunnen er vele zijn:

  • Om met elkaar te communiceren over grote afstanden tot wel 10 kilometer zonder gehinderd te worden door obstructies zoals gebouwen en zeecontainers,
  • Om metingen aan elkaar door te geven, handig als u in de bouw werkt,
  • Om dicht met elkaar te communiceren als u een hulpverlener bent. U kunt elkaar in ieder geval een stuk beter verstaan en dat is in noodsituaties belangrijker dan u zich kunt voorstellen. De politie, ambulancepersoneel en zelfs het leger heeft dan ook een goedwerkende walky talky nodig.

Bestel vandaag nog een walky talky bij walkietalkie.nl

Als u een walky talky zoekt dan hebt u nog heel wat uit te zoeken op onze website. U kunt uw zoekgebied zelf bepalen door per categorie te rangschikken. Zoek bijvoorbeeld op de prijs per walky talky, op de korting die we eventueel geven, op de beschikbaarheid of op merknaam. Hebt u een keuze gemaakt? Vervolg dan uw digitale weg door uw gegevens in te voeren of door in te loggen op uw bestaande account. Het aanmaken van een account is natuurlijk geheel gratis en helpt u als u in de toekomst nogmaals een walky talky wilt kopen. Dan betaalt u door het bedrag over te maken via iDEAL, PayPal, uw credit card of een andere digitale betaalservice. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw aankoop in uw inbox en laten we het u tevens weten als de walky talky uw kant opkomt. Daar hoeft u overigens helemaal niet zo lang op te wachten. Want we leveren in principe binnen een werkdag, mits u voor 12:30 uur hebt besteld. Kijk ook even bij onze accessoires. Als u een sterkere antenne nodig hebt of extra accu’s of een oplader waar u meerdere accu’s aan kunt hangen dan vindt u dergelijke producten tussen onze accessoires.

Uw portofoons kunnen we alvast voorprogrammeren

Dankzij de portofoon kunt u veilig en snel met elkaar communiceren op plaatsen waar het vrijwel onmogelijk is om met een gsm of smartphone te communiceren. Een enorm voordeel is natuurlijk het feit dat u meerdere portofoons op hetzelfde kanaal kunt aansluiten die u vervolgens kunt beveiligen zodat men u niet kan afluisteren. Het vergroot de doeltreffendheid van uw werkzaamheden en dankzij de korte maar krachtige golflengtes zal het elke obstructie de baas zijn. Op onze sociale media vindt u nog vele voorbeelden van het gebruik van de walkie talkie en daar houden we u tevens op de hoogte van aanbiedingen en nieuwste producten. Hopelijk zien we u eens op Facebook en Twitter voorbijkomen. Bent u tevreden over onze producten? Laat dan gerust even een berichtje achter. Geef een cijfer of schrijf een review!

Reageren is niet mogelijk