Een trouwpak van Valkengoed

Trouwpakken heb je in verschillende modellen en maten. Toch kun je een goed ontwerp wel onderscheiden van een slechte kopie van een topmerk als Immediate bijvoorbeeld. Ik had zelf niet zoveel verstand van maatpakken voordat ik op zoek ging naar een trouwpak. Totdat ik per toeval even binnenliep bij Valkengoed in Amersfoort. Valkengoed is gespecialiseerd in bruidsmode en mode voor de bruidegom. Een vriend van me vertelde al dat hij er een goede service had ontvangen. Ik had verder geen idee wat te verwachten toen ik een verkennende afspraak maakte bij Valkengoed.nl om de mogelijkheden te bekijken voor een trouwpak. Het is tenslotte niet iets wat je dagelijks doet: het kopen van een trouwpak. Toch heb ik er veel meer plezier aan beleefd dan dat ik in eerste instantie verwacht had. Ik ben niet bepaald een ijdel type en bekommer me ook niet om de laatste mode. Het kan me meestal niet veel schelen wat ik aantrek. Zo loop ik voornamelijk rond in spijkerbroeken van ook nog eens altijd hetzelfde merk levi’s. En dan draag ik een simpele blouse of sweater. Dit is wel veranderd toen ik na de eerste afspraak bij Valkengoed weer de deur uitliep. Er is zoveel informatie over kleur en textiel of materiaalsoort. Dat hield ik mezelf niet voor mogelijk. Ook blijk ik daar meer interesse in te hebben dan ik in eerste instantie had gedacht. De styliste van Valkengoed adviseerde me zowaar direct bij binnenkomst dat ik moest gaan voor de kleur grijs en lichtblauw. Geen haar op mijn hoofd die ooit erover na had gedacht om een keer niet voor de kleur lichtblauw te kiezen in plaats van zwart. Ik kies altijd voor veilige kleuren waar ik het liefste in verdwijn. Blijkbaar kleurt de kleur lichtblauw goed bij mijn ogen. Nadat de styliste dat had gezegd ging er op letten. Zo kwam ik een keer met een lichtblauwe sweater thuis en mijn vriendin wist niet wat ze zag. Ze zei: dit staat je fantastisch. De styliste van Valkengoed gaf nog een aantal andere tips die niet direct gelieerd waren aan het kopen van een trouwpak. Dit is erg handig. Het stylingadvies wat ik van haar heb ontvangen, ben ik meteen gaan toepassen in mijn gehele kledingstijl.

Het kopen van een trouwpak

Een groot pluspunt vind ik aan de service van Valkengoed is dat je algemene tips ontvangt over stijl en kleur die je in een bredere context kan toepassen. Het is niet alleen relevant voor je trouwpak, maar komt mij goed van pas ook in mijn andere kledingkeuze. Daarnaast zijn ze echt ervaringsdeskundige bij Valkengoed, dat merkte ik meteen aan de manier waarop ze over de verschillende materialen praatte. Ze wist exact waar het materiaal gemaakt was en welk proces het materiaal doorlopen was. Op deze manier wordt het kopen van een trouwpak een heel andere ervaring. Daar zijn ze bij Valkengoed expert in. Ze leggen de nadruk op het informeren in plaats van op het aansmeren van een kostbaar product. Het kopen van een trouwpak is natuurlijk niet iets wat je wekelijks doet. En ik vind dat daar ook ruim de tijd voor genomen mag worden. De werknemers bij Valkengoed geven je totaal geen druk en bieden alle ruimte om weloverwogen keuzes te kunnen maken.

Contact

Mocht je nu ook overwegen om bij Valkengoed langs te gaan voor een trouwpak. Je hebt verschillende manieren hoe je contact kan leggen:

  • Een afspraak maken via de agenda van de website
  • Je kan bellen voor een afspraak met 033-461 62 29
  • Je kan langsgaan in de winkel op de het Prinses Julianaplein 4-5, in Amersfoort.

Ik kan de service van Valkengoed met klem aanbevelen.

Reageren is niet mogelijk