Een team uitje schilderen met de meiden van mijn werk

Met de meiden van mijn werk organiseren we regelmatig team uitjes en dat zijn vaak leuke uitjes die ervoor zorgen dat we elkaar ook op een andere manier spreken en leren kennen. De team uitjes ondernemen we zelf en die gaan niet van mijn werk uit. Het komt regelmatig voor namelijk dat wij als collega’s elkaar niet echt zien binnen de organisatie en omdat we daardoor niet heel vaak met elkaar te maken hebben, terwijl we toch deel uitmaken van één team, hebben we het besluit genomen om team uitjes met alleen de meiden te organiseren. Elke keer kiezen we hiervoor een leuk en actief uitje, waarbij we iets moeten doen of iets maken en dit keer is dat het team uitje schilderen van Jax Art geworden. Ik had dit team uitje schilderen gevonden op www.jaxart.nl, waar dit team uitje wordt aangeboden naast andere bezigheden rondom kunst van Jax Art. Het leek mij wel leuk om samen een team uitje schilderen te ondernemen, omdat we op die manier ook kunnen zien van elkaar hoe creatief we zijn. Het geeft daarnaast genoeg gespreksstof en het is bovendien gezellig.

Wat we gingen doen tijdens ons team uitje schilderen

Ik heb alles geregeld voor dit team uitje, omdat ik het online gevonden had en dat vond ik prima. Ik heb gekeken naar alle mogelijke data en daar hebben we er één uit gekozen waarop we het team uitje schilderen zouden gaan doen. Ik heb toen contact opgenomen met de organisator en afgesproken met hoeveel meiden we zouden komen en wat voor ons precies de bedoeling was. Dit was allemaal geen enkel probleem en ik kreeg daarbij uitgelegd dat het team uitje schilderen een leuke bezigheid is waarbij we voldoende tijd kregen om ook gezellige onderonsjes te kunnen hebben. Daarnaast leren we:

  • Materiaalgebruik
  • Composities maken
  • Onderwerpen schilderen

Uiteindelijk zouden we met ons eigen schilderij weer vertrekken en dat is precies de bedoeling die wij ook voor ogen hadden voor ons team uitje schilderen. Op de afgesproken dag zijn we met z’n allen naar de locatie gegaan waar ons team uitje zou plaats vinden. We werden heel hartelijk ontvangen en er was tijd om even te landen zeg maar. Toen kregen we uitleg over het materiaal en werd ons verteld wat er precies de bedoeling was. We konden direct onze plek in nemen en zijn aan de slag gegaan met de instructies die we kregen. Het was echt super leuk om iedereen opeens heel geconcentreerd en fanatiek aan de gang te zien gaan. Het was geen wedstrijdje wie het beste kon schilderen, maar dat we allemaal ons best deden, dat was wel duidelijk. We kregen ondertussen uitleg over de technieken en de materialen, waarbij er over de schouder werd meegekeken om te zien waar we verbetering konden aanbrengen in hetgeen we aan het schilderen waren. Ik had er erg veel plezier in en met mij alle anderen ook.

Een heel gezellig team uitje

Terwijl we zo bezig waren kwamen we al tot de conclusie dat we dit één van onze leukste team uitjes tot nu vonden. We hadden echt de zin te pakken en het schilderen samen is een leuke bezigheid. We waren echt op weg om onze eigen kunst te creëren en dat is in ons werk iets waar we juist nooit de kans voor krijgen. We kunnen nu echt ons creatieve ei kwijt en daar genoten we met volle teugen van. Het was echt super gezellig en ik moet zeggen dat dit grotendeels ook kwam door de locatie. Echt alles wat top geregeld. Dit team uitje zal ons nog heel lang bijblijven.

Reageren is niet mogelijk