Een schoonmaakbedrijf met passie

Voor onze kantoorgebouwen in Amsterdam waren wij al een aantal jaar op zoek naar een degelijk schoonmaakbedrijf. We hadden al verschillende hoogaangeschreven bedrijven geprobeerd, maar telkens waren we ontevreden. In onze ruimtes hanteren wij hoge standaarden. Dagelijks komen nieuwe klanten bij ons op kantoor en wij ontvangen hen graag in schone ruimtes met een professionele uitstraling. Wat betreft de schoonmaak van onze gebouwen eisen wij dus het allerbeste; vrijwel niemand kon daaraan voldoen. Per toeval kwamen we in contact met schoonmaakbedrijf Constant BV. Deze schoonmakers weten we ze doen en geven iedere ruimte voldoende aandacht. We zijn diep onder de indruk en hebben ons voor een langere periode aan het bedrijf verbonden. Waarom zijn wij zo enthousiast?

  • Korte proefperiode
  • Een totaalpakket
  • Altijd inzetbaar
  • Goed contact over afspraken

We waren als bedrijf al meerdere malen in dezelfde val gelopen: direct een contract afsluiten voor een aantal jaar. We hadden de vervelende effecten hiervan ondervonden en waren nu op zoek naar iets vrijblijvends. Bij bovenstaand schoonmaakbedrijf heb je een proefperiode van twee maanden. Tijdens die periode kun je bekijken of je tevreden bent. Wil je na die twee maanden toch iets anders? Dan kun je het contract kosteloos ontbinden. Wij zijn uiteraard gebleven, maar je kunt zelf een afweging maken. Verder biedt Constant BV niet één schoonmaakdienst, maar een totaalpakket. Je kunt bij hen terecht voor interieuronderhoud, glasbewassing, huismeesterdiensten, gevelreiniging, portiek onderhoud, sanitaire artikelen en nog veel meer. Met name de sanitaire voorzieningen krijgen veel aandacht, iets waar wij persoonlijk erg tevreden mee zijn. Schoon sanitair zorgt voor een professionele uitstraling en houdt de klant tevreden.

Schoonmaakbedrijf dat naar je luistert

Ons bedrijf werkt onregelmatig. Dat wil zeggen dat onze ruimtes eigenlijk altijd opgeruimd en netjes moeten zijn. Het ene moment is dat voor een late vergadering, het andere moment voor het bezoek van een internationale klant. Dit schoonmaakbedrijf luistert naar ons en maakt schoon wanneer het ons uitkomt. We merken amper dat ze bezig zijn: elke ruimte is eigenlijk altijd in uitstekende staat. De ramen zijn kristalhelder en complimenteren ons geregeld. Wij geven aan wanneer we de schoonmakers het liefst over de vloer hebben, het schoonmaakbedrijf regelt dat voor ons. Tot slot, niet onbelangrijk, we kunnen uitstekende afspraken maken. Al vanaf de allereerste offerte, waar we uitvoerig over gesproken hebben, is er goed contact. Wanneer zich een probleem voordoet, wordt dit gelijk gedeeld en worden mogelijkheden besproken. Slechts in een enkel geval ligt de oplossing niet meteen binnen handbereik. Kortom: ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar je afspraken mee kunt maken? Dan ben je op zoek naar Constant BV. Op https://www.schoonmaakbedrijf-constantbv.nl/ vind je meer informatie over de verschillende werkzaamheden en kom je ook meer te weten over de verschillende medewerkers. Wil je graag een aanbieding van het bedrijf ontvangen? Vul dan je gegevens in en wacht op antwoord. Wij zijn dik tevreden.

Terugbellen op een goed tijdstip

Een telefoongesprek komt niet altijd gelegen. Soms ben je net even iets anders aan het doen en heb je geen tijd voor een uitgebreid gesprek. Toen wij ons aan het oriënteren waren, wilden we graag wat meer informatie maar hadden we weinig tijd om handen. De website stelde ons in staat om ons telefoonnummer achter te laten. We werden op een later tijdstip teruggebeld, wanneer we wel tijd hadden om te praten. Dit was erg prettig: we hadden het gevoel dat het schoonmaakbedrijf rekening met ons hield. Ons bedrijf is al geruime tijd zeer tevreden over de dienstverlening van Constant BV. We blijven zeker klant en voelen ons prima gehoord. Van ons een flinke aanbeveling!

Reageren is niet mogelijk