Een professionele kapsalon in Utrecht

Ik kom echt heel graag bij Haarstudio Nieuw London, mijn favoriete kapsalon in Utrecht. Ik was op zoek naar een goede kapper in het centrum van Utrecht en kwam toen op haarstudio-nieuw-london.nl terecht. Het blijkt dat deze kapsalon in Utrecht midden in het centrum in de Zakkendragerssteeg is gevestigd. Dat is voor mij op loop afstand, dus dat is natuurlijk fantastisch. Ik kan voor vrijwel alles bij deze kapsalon in Utrecht terecht.

  • Knippen
  • Kleuren
  • Föhnen

Alles wat ik met mijn haar zou willen laten doen is hier mogelijk en dat heb ik laatst helemaal ondervonden toen ik hier mijn haar heb laten doen voor een bruiloft. Ik ben bij deze kapsalon in Utrecht naar binnen gelopen en heb met mijn vaste kapper overlegd over de verschillende stijlen die er mogelijk waren. Ik vind dat een stijlvol kapsel voor een bruiloft niet per definitie een Grace Kelly-rol hoeft te zijn, maar dat er ook andere mogelijkheden zijn. Mijn kapsalon in Utrecht snapt dit heel goed en dat is waarom ik hier zo graag terug kom.

Een goede kapsalon in Utrecht om je haar te laten kleuren

Voordat ik de bruiloft had heb ik ook gevraagd of ze mijn haar opnieuw wilde kleuren. Ik heb een aantal keer zelf geprobeerd een kleur aan te brengen, maar ik ben niet zo goed in binnen de lijntjes kleuren. Er eindigt meer op mijn huid dan in mijn haar en dat zelf kleuren is aan mij gewoon niet besteed. Nu moet ik ook zeggen dat ik het echt heerlijk vind wanneer er iemand met mijn haar bezig is. Ik kan daar echt heel relaxed van worden en vind het heel prettig om in de kappersstoel mijzelf over te geven aan de kapper, die dan precies uitvoert wat we daarvoor besproken hebben. Dat vind ik een ander voordeel van deze kapsalon in Utrecht. Je komt echt nooit voor verrassingen te staan. Ik kom van oorsprong niet uit Utrecht en heb in een andere plaats wel eens de ervaring gehad dat de kapster eigenlijk maar één echte stijl had waar ze goed in was. Dat vind ik zo vervelend. Je vraagt om het één en krijgt het ander. Dat hoef je bij deze kapsalon in Utrecht niet te verwachten. Er is aandacht voor je als klant en ze zijn zich er hier heel goed van bewust dat je ook betaalt voor die aandacht. Je mag dan ook een bepaalde kwaliteit verwachten vind ik en die krijg ik hier absoluut. Bijvoorbeeld met het kleuren van mijn haar. We bespreken altijd de huidige staat van mijn haar. Het is door het vele kleuren in het verleden wel eens beschadigd geraakt en dat wil ik zoveel mogelijk voorkomen. Nu kan ik ervan op aan dat bij mijn kapsalon in Utrecht er gekeken wordt naar de staat van mijn haar en dat we dan samen kijken of het mogelijk is om een bepaalde kleur aan te brengen, of ik beter mijn huidige kleur kan behouden of dat ik bijvoorbeeld een mix van kleuren kan laten aanbrengen.

Een gezellige kapsalon

Voor veel mensen is dit misschien niet een belangrijk punt, maar ik vind het dus wel heel belangrijk dat ik ook bij een gezellige kapsalon kom. Dat is bij mijn kapsalon in Utrecht in ieder geval absoluut het geval. Ik kom hier al een tijdje, dus inmiddels kennen ze me ook en het is altijd meteen gezellig als ik binnen kom. We maken leuke praatjes over de meest veelzijdige onderwerpen en onderwijl ondergaat mijn haar weer een metamorfose. Heerlijk vind ik dat. Ik ben erg blij dat ik deze kapsalon in Utrecht heb gevonden.

Reageren is niet mogelijk