Een oxygen absorber houdt uw producten vers

Als producent van producten die vers en knapperig moeten blijven kent u het probleem dat zuurstof een nadelig effect kan hebben op uw product. U wilt het proces tegen gaan waarbij uw producten zacht worden en hun knapperigheid of versheid verliezen. Een oxygen absorber kan daarbij een goede oplossing zijn en u helpen om de levensduur van uw producten te verlengen zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of producten die uw eigen product aantasten. Een oxygen absorber voegt u eenvoudig toe aan de verpakking waarin u uw producten aanbiedt aan de consument of groothandel. De oxygen absorber absorbeert eerst het overtollig vocht dat zich in de afgesloten omgeving van uw producten bevindt. Dit kan daardoor uw product niet meer aantasten. Door de absorptie van dit vocht kan ook het zuurstof door de oxygen absorber worden opgenomen. Het resultaat is een schone en droge lucht die kraak en smaak van uw product behouden en garanderen. De toepassingen van een oxygen absorber zijn dan ook zeer groot en uitgebried.

Waarvoor kunt u een oxygen absorber inzetten

De oxygen absorber heeft een zeer brede toepassing. Denkt u bijvoorbeeld eens aan:

  • Brood en bakwaren als koekjes
  • Chips en koude gefrituurde snacks
  • Rijst en andere gedroogde producten
  • Koffie en thee
  • Noten en granen
  • Droogzakjes

Zelfs voor kaas en vleeswaren is het mogelijk om een oxygen absorber te gebruiken en de kwaliteit van uw product een langer leven te bieden. En dat is nog niet alles, want ook voor non-food artikelen is dit een uitstekende oplossing.

Het aanschaffen van deze absorber

Of u nu een grote producent bent van veel producten of een kleine producent van bijvoorbeeld biologische etenswaren, een oxygen absorber is een goede manier om uw producten te beschermen tegen de invloed van vocht en zuurstof. Canadaco is gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van oplossingen tegen vocht en zuurstof. Zoals eerder al benoemd hebben deze twee bestanddelen ook een groot effect op non-food artikelen. Denk maar eens aan drukwerk, producten van papier of hout, producten die met een bepaalde stof of leder zijn uitgevoerd en producten die fragiel zijn en dus bedachtzaam moeten worden behandeld. Denkt u maar eens aan kleding, waarbij tegenwoordig ook regelmatig een oxygen absorber wordt meegeleverd. Het bewijst dat deze absorbers ervoor zorgen dat uw producten langer mooi blijven en in goede staat bij de eindgebruiker aankomen. Canadaco biedt deze absorbers aan van het merk ATCO, die erom bekend staan perfect als absorber dienst te doen bij elk product. U heeft hierbij de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende afmetingen, verschillende aantallen en diverse prijzen. Het is al mogelijk om de oxygen absorber per 50 stuks te verkrijgen en deze bestelt u eenvoudig via droogzakjes.nl. Op deze website van Canadaco vindt u nog vele andere mogelijke toepassingen waarbij deze absorbers dienst kunnen doen. U kunt u ook laten adviseren door contact met Canadaco op te nemen en te vragen of de absorber geschikt is voor producten waaraan u in eerste instantie niet eerder heeft gedacht. Omdat het een zeer effectief product is en deze van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt, geeft het u de zekerheid, ook al is het niet direct nodig. De toevoeging van een absorber bij uw producten zorgt er tevens voor dat de markt bekend is met uw kwaliteitsstandaarden en dat men weet dat u er alles aan doet om uw product op de best mogelijke manier bij de consument af te leveren. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met Canadaco en vraag naar de mogelijkheden van deze en andere droogmiddelen om uw producten te verzekeren van de kwaliteit die u voor ogen heeft.

Reageren is niet mogelijk