Een goochelaar huren voor alle aangelegenheden

Wilt u graag een keer een goochelaar huren om een festijn op te vrolijken? Geeft u een kinderfeestje omdat uw zoon of dochter binnenkort jarig is? Of geeft u een seminar en zoekt u iemand voor in de pauze? Voor ieder evenement, jaarbeurs maar ook personeelsfeest kunt u Rich Magic inhuren want hij is daadwerkelijk van alle markten thuis. Een goochelaar huren was dan ook nog nooit zo eenvoudig want dit kan nu direct geheel online. Kijkt u maar eens op de site van Rich, op richmagic.nl vindt u in principe alle informatie die u nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn genoeg redenen om een keer een goochelaar te huren, maar als u heel eerlijk bent hebt u daar misschien wel helemaal geen speciale reden voor nodig. Misschien bent u simpelweg dol op goochelen, toveren en het zien van illusies. Dat is dan ook zeker wat u van deze professional mag verwachten. Van kinds af aan werd hij gefascineerd door de goochelaars uit die tijd. En omdat hij er vroeg bij was kent hij een vingervlugheid waar je u tegen zegt. Het komt vrijwel nooit voor dat u achter zijn bijzondere trucs komt. Weliswaar gebruikt hij een keur van bestaande trucs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Maar als u deze goochelaar huren gaat, dan mag u er wel vanuit gaan dat het overgrote deel bestaat uit zelfontwikkelde goocheltrucs. En omdat hij natuurlijk niet op zijn lauweren gaat rusten maar continu nieuwe uitvindingen doet, is het leuk om hem over een jaar weer uit te nodigen. Want ook dan zal hij u overweldigen met de meest prachtige show denkbaar.

Snel een goochelaar huren? Lees dan verder

Voor jong en voor oud staat hij klaar dus als u een goochelaar huren gaat dan kunt u tevens aangeven wat u precies verwacht.

  • Voor welke leeftijdsgroepen is de show bedoeld?
  • Wilt u er een interactieve show van maken?
  • En hoe lang moet het eigenlijk duren?

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u deze goochelaar huren wilt om tijdens een conferentie een aantal trucs en illusies te laten opvoeren. Even wat afleiding na het bespreken van een serieus onderwerp of het aanhoren van een lastige presentatie. Dat is geen slechts idee. Maar hij kan ook een uur of zelfs twee uur achter elkaar optreden. Bijvoorbeeld tijdens een bruiloft, een bedrijfsuitje of een unieke voorstelling op een middelbare school. We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: Rich Magic is daadwerkelijk van alle markten thuis. Maar dat kunt u het beste zelf ervaren door de diverse filmpjes op de website te bekijken. Deze filmpjes kunt u direct aanklikken zodat u ze zonder problemen even op YouTube kunt bekijken. Dat is overigens niet het enige sociale medium waar u de kunsten van Rich kunt bekijken want ook op Facebook, Google+ en Twitter houdt hij u graag op de hoogte van zijn laatste optredens.

Hebt u nog vragen? Klim dan in de pen

Wilt u dus een goochelaar huren? Dan kunt u snel een goochelaar huren door contact op te nemen met het management van deze topgoochelaar. Klim in de pen en schrijf een e-mail met uw wensen of bel het management tijdens kantooruren eventjes op. Met meer dan 15 jaar ervaring op zeer grote evenementen en jaarbeurzen is hij van geen kleintje vervaard en bezit hij de kennis en de kunde om er iedere keer weer een uniek topfeest van te maken. Lees ook eventjes de referenties door zodat u kunt lezen hoe anderen zijn shows hebben ervaren.

Reageren is niet mogelijk