Een compleet interieur restylen

Wij waren al een tijdje uitgekeken op de inrichting van ons huis en wilde eigenlijk een complete restyling van ons interieur, waarbij we nieuwe meubels, wandbekleding en accessoires wilde hebben. We pakken zoiets liefst grondig aan en kunnen daarbij al het advies altijd goed gebruiken, want een compleet interieur, dat is nogal wat. Gelukkig hebben we goede ervaring met +Light & Living in Woerden, die onderdeel uitmaakt van het Interieur Collectief Woerden. Zowel met Annelies als Constance, die beide in de showroom advies geven over de volledige styling van een compleet interieur, zijn wij altijd in goede handen geweest. Een prettige en persoonlijke benadering, samen met een prachtige collectie van kleuren, vormen en sferen, maken dat wij hebben kunnen toewerken naar een compleet interieur dat bij ons past en waarin we ons weer thuis voelen.

Een compleet interieur van +Light & Living

We hadden ook deze keer eerst even gesnuffeld op pluslightliving, maar wilde meer en zijn toen naar de showroom in Woerden gereden om eens te bekijken wat +Light & Living voor ons compleet interieur kon betekenen. Dit bleek erg veel te zijn. Het assortiment bestaat uit:

  • Meubelen
  • Verlichting
  • Stoffen
  • Verf en behang
  • Raamdecoratie
  • Accessoires

Alles wat je nodig hebt om een compleet interieur een volledige make-over mee te geven. Perfect voor ons, want de stijlen die ze bieden passen ook heel erg bij onze smaak. We hebben er echt even een middag uit van gemaakt om te genieten van alles wat er wordt aangeboden in deze prachtige showroom en om inspiratie op te doen voor bij ons thuis. De styling van een compleet interieur begint natuurlijk bij de ruimtes waarin je het interieur wilt aanpassen. Wat voor meubelen heb je, wat wil je vervangen en wat voor sfeer wil je creëren. Wij houden van eigentijds, een beetje strak, maar wel warm. Dit laatste willen we met name met mooie lampen en goede verlichting bewerkstelligen en daar kunnen we bij +Light & Living uitstekend voor terecht. Wij hadden het geluk dat we het budget hadden om de volledige woonkamer te vervangen, samen met elementen in de keuken en slaapkamers. Ook hebben we direct onze hal onder handen genomen, want die betrekken we eigenlijk altijd bij de woonkamer. Een compleet interieur dus, dat in zijn geheel vervangen zou worden. We zijn in eerste instantie afgegaan op de meubelen. Een bank, losse stoelen, een salontafel en karpet voor op onze parketvloer. De kleuren die we voor ogen hadden waren allemaal mogelijk, dus we wisten dat die keuze hier zeker gemaakt zou kunnen worden. Toen hebben we een lekkere bank uitgezocht en zijn we door het assortiment behang gaan bekijken. We hadden in eerste instantie besloten om de wanden met verf te bekleden, maar we kregen in de showroom het advies om toch ook eens naar het behang te kijken. Behang is tegenwoordig niet meer zoals vroeger in veel standaard soorten te verkrijgen. Er is veel meer mogelijk om een echt unieke sfeer te creëren. Hierin hadden ze absoluut gelijk en uiteindelijk hebben we een paar fantastische soorten behang uitgezocht voor onze woonkamer, hal en slaapkamer. Op sommige wanden komt toch een likje verf, die we hier ook meteen hebben uitgezocht.

Het zit ‘m allemaal in de details

De kleuren waren gekozen, de grote meubelen en de stoffen ook. Toen werd het tijd voor de verlichting en accessoires. Hiervoor zijn we vaker terug geweest naar de showroom in Woerden. Een compleet interieur verander je niet in één keer. Ook hiervoor zijn we fantastisch geslaagd bij +Light & Living en zo hebben we een prachtig nieuw compleet interieur in ons huis.

Reageren is niet mogelijk