Een bril kopen in Amsterdam

De laatste paar jaar merk ik dat ik niet meer zo scherp zie als vroeger. Ik merk het bijvoorbeeld wanneer ik naar een presentatie kijk van grote afstand. Op mijn werk kan je bijna elke week een presentatie bezoeken van een afdeling. De teams presenteren waar ze de laatste tijd aan gewerkt hebben, of de resultaten van een project. Het is een goede manier snel informatie te krijgen en het is altijd erg leerzaam. De presentaties worden altijd druk bezocht en worden in een grote zaal gegeven. Het komt soms voor dat ik vlak voor tijd binnenstap, omdat ik nog bezig ben met een project, of in gesprek ben met een collega. De voorste plaatsen zijn dan allemaal al ingenomen en het komt zelfs voor dat alle stoelen bezet zijn en ik achteraan moet staan. Ik merk dan dat ik niet meer goed zie van grote afstand. Het scherm is dan erg wazig en ik kan de letters niet meer lezen. Ik vroeg laatst aan mijn collega of zij het scherm wel kon lezen en dat was geen probleem voor haar. Dat was het moment dat ik mij realiseerde dat het tijd werd om een bril te kopen in Amsterdam. Niemand in mijn familie heeft een bril, waardoor ik het erg spannend vond om een bril te kopen in Amsterdam. Ik besefte mij dat het verstandig was om er eentje te kopen, niet alleen voor de presentaties, maar ook voor mijn eigen veiligheid. Tijdens het rijden in een auto is het belangrijk dat je goed kan zien en het verkeer op tijd ziet aankomen.

Een bril kopen in Amsterdam bij Vroom en Nobbe

Er zijn veel verschillende opticiens in Amsterdam, maar ik wilde niet naar een bedrijf waar ze me  behandelen als een nummertje. Online zocht ik op bril kopen Amsterdam en vond toen verschillende opticiens. Ik vond toen ook de website vroomennobbe-osdorp.nl, deze website is van Vroom en Nobbe. Deze website was niet van een van de grote ketens en zag eruit als de website van een familiebedrijf. Ik kon online een afspraak maken en besloot om dat te doen, zodat ik mijn ogen kon laten testen. In maakte een afspraak in het weekend, omdat dit mij het beste uitkwam. In de winkel werd ik erg netjes geholpen en de medewerker was erg vriendelijk. De test duurde niet lang en het bleek dat ik een kleine afwijking had. Ik hoefde niet altijd een bril te dragen, maar voor een aantal situaties was het handiger om een bril te kopen in Amsterdam. Een bril kon mij helpen in de schemer met het autorijden en bij het zien bij grote afstanden, zoals bij een presentatie. Bij Vroom en Nobbe hadden ze een grote keuze aan brillen en ik vond verschillende brillen die ik mooi vond. Ik besloot om hier een bril te kopen in Amsterdam. De bril was niet duur en staat mij erg goed.

Erg blij met mijn bril

Ik heb sinds een maand mijn bril en ben erg blij met mijn aankoop, het was een goed idee om een bril te kopen in Amsterdam. Ik voel mij veiliger in de auto en bij een presentatie kan ik ook goed zien van een grote afstand. Ik heb de bril altijd bij mij in mijn tas, zodat ik de bril snel kan pakken. Als je een bril wilt kopen in Amsterdam, dan kan ik Vroom en Nobbe aanraden  

  • Ik werd erg netjes en vriendelijk geholpen
  • Ze hebben een groot aanbod aan brillen
  • De bril die ik kocht was niet duur

Reageren is niet mogelijk