Een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam helpt bij uw conflict op de werkvloer

Een conflict op de werkvloer is bijna onoverkomelijk. U bent immers iedere dag bij elkaar in de buurt, waardoor er verschillen op kunnen lopen. Echter kunnen conflicten ook uit de hand lopen, waardoor het verstandig is om een onafhankelijke partij in te schakelen. U kunt dan denken aan een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam. Een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam kan ervoor zorgen dat een conflict in een vroeg stadium nog gerepareerd kan worden. Bij Advocatenkantoor Hamers vindt u zo’n advocaat arbeidsrecht in Rotterdam. Wij vertellen u graag meer over onze advocaat arbeidsrecht in Rotterdam en hoe deze u kan helpen bij een conflict op de werkvloer. Daarnaast zetten wij ook graag de vakgebieden van onze advocaat arbeidsrecht in Rotterdam voor u op een rijtje, zodat u een goed totaalbeeld heeft.

Verschillende taken van een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam

Het kan altijd voorkomen dat u in conflict komt met uw werknemer of uw werkgever. Als u lang wacht, dan kan dit conflict veel gevolgen hebben. Daarom is het van belang dat u in een vroeg stadium al een advocaat arbeidsrecht in Rotterdam inschakelt om alles te repareren. U kunt hierbij denken aan conflicten over:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Opzegging arbeidsovereenkomsten
  • Ontbinding arbeidsovereenkomsten
  • Ontslag op staande voet
  • Overige arbeidsgeschillen

Zodra u met onze advocaat arbeidsrecht in Rotterdam contact opneemt, dan is het van belang dat u alle feiten helder op een rijtje zet. De rechter zal de zaak namelijk behandelen op basis van deze feiten. Daarom adviseren wij u om een logboek aan te maken en daar alle feiten en omstandigheden in bij te houden voor onze advocaat arbeidsrecht in Rotterdam. Daarnaast zal onze advocaat ook met u bespreken welke wensen u heeft met betrekking tot de situatie. Mediation zou een goede oplossing kunnen zijn, maar in sommige gevallen is er meer nodig en is een gang naar de rechter onvermijdelijk. Daarom is een intakegesprek bij ons advocatenkantoor bedoeld om alle zaken op een rijtje te zetten en ook onze werkwijze duidelijk te maken. Tijdens dit gesprek zullen er van beide kanten veel vragen gesteld worden, zodat alles duidelijk is. Daarna kunt u uw bijgehouden logboek met ons bespreken, om te zien of er niets over het hoofd is gezien. Wij verzorgen niet alleen het traject in de rechtbank, maar ondersteunen u ook in het traject hiervoor en daarna. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een goede dienstverlening, waarbij er een goed eindresultaat gerealiseerd kan worden. Zo kunt u alle conflicten binnen een vroeg stadium nog zonder veel problemen opgelost hebben en zullen de gevolgen een stuk verkleind worden.

Wij behandelen ook zaken op basis van rechtsbijstand

Advocatenkantoor Hamers is uw specialist op het gebied van onder andere arbeidsrecht. Wij zijn u graag van dienst wanneer u juridische bijstand nodig heeft. Deze bijstand kan zijn in de vorm van een advies of het voeren van een procedure. Wij voeren een algemene praktijk, maar zijn vooral gespecialiseerd in arbeidsrecht, letselschade, familierecht, strafrecht en bijstandsuitkeringen. Wij behandelen ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat als uw inkomen ontoereikend is om een advocaat te kunnen betalen, vragen wij voor u een zogenoemde toevoeging aan. Hierbij kunt u bij ons altijd rekenen op deskundig advies en een goede ondersteuning tijdens uw zaak. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw zaak bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op advocatenkantoorhamers.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies.

Reageren is niet mogelijk