DSG Mechatronic

Garage Haarman is opgezet vanuit een passie. Gedreven door een zo’n veilige mogelijke omgeving voor eenieder te creëren wat betreft voertuigen, begon Evert Haarman voor zichzelf. Hij deed al veel ervaring op bij andere garages in loondienst. Toch liep hij daar tegen een aantal zaken aan, die hij zelf graag anders zag. Dat is natuurlijk altijd zoals je in dienst werkt. Je moet concessies doen. Dat was exact wat Evert Haarman niet wilde doen. Hij wilde voor kwaliteit en veiligheid staan en richtte zo een eigen garage op. Het begon langzaamaan met de eerste klanten waardoor hij parttime begon. Al snel groeide de garage uit tot een drukbezet bedrijf die vele aanvragen ontving voor het repareren van auto’s. Je kunt bij Garage Haarman voor een aantal zaken terecht:

  • Voor reparatie
  • Revisie
  • Apk-keuringen
  • Speciale DSG Mechatronic reparaties en onderhoud

Ze doen altijd hun uiterste best om de juiste oplossing te vinden voor het betreffende probleem. En van een ding kun je zeker zijn: het wordt met grote aandacht nauwkeurig opgelost. Veiligheid gaat boven alles. Daarnaast staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Garage Haarman beschikt over een goed uitgevoerde garage met de laatste gereedschappen en tools om onderhoud en reparaties uit te voeren aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ook voor de DSG Mechatronic versnellingsbak heeft Garage Haarman up to date kennis en materiaal voorhanden. Het werkt met auto’s natuurlijk hetzelfde als met de mens, in de zin dat goed onderhoud en het uitvoeren van  reparaties noodzakelijk is. Het is namelijk van belang om je voertuig in goede conditie te houden. Je wilt op je auto kunnen vertrouwen.

DSG Mechatronic reparatie bij Garage Haarman

Hoe gaan ze te werk? Voordat ze beginnen met het onderhoud of reparatie gaan ze zorgvuldig de auto bekijken en testen. Het is belangrijk dat ze de gehele auto goed in beeld krijgen. Ze lopen de auto volledig na en in het geval van DSG Mechatronic reparaties bekijken ze de versnellingsbak goed. Er zijn een aantal zaken van belang bij deze eerste analyse. Zo bekijken ze het aantal kilometers die de auto heeft afgelegd, en het gemiddeld aantal kilometers per jaar dat de auto gereden heeft. Dit zijn al belangrijke indicaties en graadmeters over de status van de auto. Op deze manier werken ze aan een zorgvuldig en nauwkeur dossier. Garage Haarman is de enige garage in Nederland die de versnellingsbak kan testen los van het voertuig. Hiermee neemt Garage Haarman een exclusieve positie in. Ze hebben een PLC-testbank  die ze de mogelijkheid geeft om zorgvuldig de DSG Mechatronic versnellingsbak na te kijken. Ze hebben een automatisch programma dat accuraat registreert wat er aan de hand is. Zo wordt de volledige DSG Mechatronic gescand en geanalyseerd. Ook is Garage Haarman een van de weinige bedrijven in Nederland die überhaupt kan repareren en reviseren. Niet alleen voor de DSG mechatronic kunt u bij Garage Haarman terecht, ook de overige DSG-versnellingsbakken  worden gerepareerd bij Garage Haarman.

APK

Naast reparaties aan de DSG Mechatronic versnellingsbak kun je terecht voor APK keuringen bij Garage Haarman. Volgens de Nederlandse wetgeving moet elke auto gekeurd worden op jaarlijkse basis. Om de twee jaar is ook nog een optie. Dit betekent dat de Algemene Periodieke Keuring, ofwel APK, door een erkend bedrijf moet uitgevoerd worden. Anders is er namelijk geen wettelijke goedkeuring. Dit ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. Garage Haarman is een erkend bedrijf voor het uitvoeren van de APK. Dit is vastgelegd door de Rijksdienst voor het wegverkeer. Indien je meer informatie wilt hebben, ga dan naar www.garagehaarman.nl.

Reageren is niet mogelijk