Door Peru reizen zal u prachtige momenten beleven

In Zuid-Amerika is er een land dat zich kenmerkt door zijn aloude cultuur. Bijzonderheden zoals Machu Picchu, Nazca en Titicaca vindt u daar net als vele andere culturele eigendommen van de Inca’s en de tijden van de Spaanse overheersing. We hebben het natuurlijk over Peru. Reizen door dit land staat gelijk aan het beleven van prachtige avonturen. Het landschap kenmerkt zich door bosrijke en bergachtige gebieden want u bevindt zich zowel in de Andes als het Amazonegebied. Kathedralen zijn er volop en een bezoek aan het graf van de Spaanse Toetanchamon: de heer van Sipan, mag niet ontbreken. Bij atacama.be kunt u Peru reizen vinden die u als basis kunt boeken. U kunt bepaalde uitjes tijdens uw Peru reizen weglaten en toevoegen zodat elke reis weer anders is. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan eens tussen onze Peru reizen en neem contact met ons op als u hier aanpassingen in wilt aanbrengen, vragen hebt of al wilt boeken. Er gaat een wereld voor u open want als Nederlander zult u ongetwijfeld een cultuurshock krijgen. Door Peru reizen zal u dan ook niet snel vergeten. Het zal u wellicht sterken in lichaam en geest omdat u een andere cultuur leert kennen waar u veel van kunt leren. We bieden Peru reizen aan die u langs Inca-ruïnes leiden, reizen door het nationaal reservaat en reizen naar de fabelachtige pieken van het Andes-gebergte.

U kunt nu individueel of in een groep door Peru reizen

Vanuit Melle in België stellen we ook graag voor u Peru reizen samen. Laat daarom weten wat u eigenlijk wilt. U kiest bijvoorbeeld voor een van onze basisreizen door dit land. U kunt ook kiezen voor een combinatie tussen Peru en andere Zuid-Amerikaanse landen zoals Bolivia en Chili. Geef aan welke uitstapjes u absoluut wilt doen en welke u niet per definitie nodig acht. Reist u individueel, dat wil zeggen met vrienden, uw partner of familieleden? Of wilt u met een groep door Peru reizen? Het kan in principe allemaal mits u op tijd boekt. Als u zo ver van huis op vakantie gaat, dan wilt u niet 14 dagen in een resort liggen. Toch kunt u ook dergelijke luxueuze vakanties bij ons boeken. U begrijpt dat het niet vaak voorkomt. Mensen die naar Peru reizen willen de cultuur en de natuur ontdekken in een combinatie die voor hen fysiek mogelijk is. Zo kan het overgrote deel van de reizigers niet de toppen van de bergreuzen beklimmen omdat ze daar simpelweg geen ervaring mee hebben. Maar het basiskamp biedt al een prachtig uitzicht en als uw conditie op peil is, dan kunt u die plek moeiteloos belopen.

We combineren de reis moeiteloos met andere landen

De beste periode om Peru reizen te maken is de lente en de zomer. Maar dat is op het zuidelijk halfrond natuurlijk tussen november en april. Houdt u daar goed rekening mee als u boekt, anders gaat u misschien op reis in een natte en koude periode. Zorg er tevens voor dat u de juiste inentingen hebt genomen en dat u zich houdt aan de gewoontes van dit Zuid-Amerikaanse land. Hebt u nog vragen?

  • Bezoek dan eens een infoavond die we op ons kantoor in Melle houden. U kunt zich via de site direct gratis inschrijven.
  • Weet u al precies wat u wils? Kom dan op afspraak bij ons langs, dan kunnen we samen met u puzzelen en misschien al wel de reis vastleggen.
  • Liever eerst op een andere manier met ons in contact komen? Bel ons dan eens op of stuur een e-mail.
  • Bekijk nu alle opties op de website van Atacama.

Reageren is niet mogelijk