Deze ongediertebestrijding in Roeselare is de moeite waard!

Wij hebben een tijd geleden een andere woning gekocht. Deze hadden wij al heel erg lang op het oog, maar wij hadden niet de tijd om dit huis op te knappen. Het was namelijk een heuse bouwval en wij wisten ook niet of wij het huis weer in goede staat konden krijgen. Wij hebben echter een bouwtechnisch rapport laten aanvragen en daaruit bleek dat er veel hoop was dat het huis weer in goede staat te brengen zou zijn. Wij hebben daarom besloten om het huis toch te kopen. Vervolgens zijn wij begonnen met het opknappen van deze woning. Dat betekende dat wij eerst het ongedierte in deze woning moesten gaan aanpakken want dat was een groot probleem in deze woning. Het had namelijk lang leeg gestaan en daardoor waren er heel veel ratten en muizen te vinden. Wij hebben daarom contact opgenomen met de ongediertebestrijding Beestjes Kwijt in Roeselare. Dit bedrijf kregen wij aanbevolen door de buurman die reeds met hen had gewerkt en omdat hij heel erg tevreden was over de geleverde service, leek het ons een goed idee om ook gebruik te komen maken van deze ongediertebestrijding in Roeselare. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben de mensen van deze ongediertebestrijding in Roeselare even gecontacteerd en zij vertelden ons dat het hun beleid was om meteen de volgende dag al bij ons langs te komen. Dat vonden wij prettig om te horen en vandaar dat wij deze ongediertebestrijding in Roeselare de volgende dag al in ons huis konden verwelkomen. Zij hebben ons laten zien wat zij voor ons konden doen om onze ratten te bestrijden. Het fijne aan deze ongediertebestrijding in Roeselare is dat men hier niet alleen de aanwezige ratten en muizen kan bestrijden, maar dat zij ook tips geeft om te voorkomen dat deze beesten, nadat zij ze hadden verdreven, weer terug zouden komen. Daar hadden wij uiteraard wel oren naar en vandaar dat wij ons uitgebreid hebben laten voorlichten over de factoren die muizen en ratten aantrekken.

Deze ongediertebestrijding in Roeselare bood ons een duurzame oplossing voor onze muizen- en rattenplaag

Wij kregen te horen van dit ongediertebestrijding in Roeselare dat er veel gaten in onze fundering zaten. Dat hadden wij al gevreesd, maar gelukkig bleek de schade mee te vallen. Deze ongediertebestrijding in Roeselare vertelde dat dat het voor ratten heel gemakkelijk maakte om onze woning binnen te sluipen. Vandaar dat zij ons adviseerden om deze gaten te dichten. Wat de muizen betrof was het goed om de hygiƫne goed in de gaten te houden. Dat was uiteraard makkelijk te bewerkstelligen want het huis was al in een jaar niet schoongemaakt omdat het al die tijd niet bewoond werd. Wij hebben dan ook snel de schoonmaakspullen gepakt om het huis grondig te reinigen. Vervolgens zijn wij hard aan de slag gegaan om de woning aan te pakken zodat muizen en ratten hier niet meer naar binnen konden komen. De mensen van de ongediertebestrijding in Roeselare hebben ons nog een aantal handige tips gegeven, zo vertelden zij dat wij bijvoorbeeld metalen schuursponsjes in de gaten in de fundering konden aanbrengen omdat knaagdieren zich hier niet doorheen kunnen vreten.

Wij raden dit bedrijf van harte aan!

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van Beestjeskwijt.be hebben gevraagd om ons probleem op te lossen. Zij hebben ons heel goed geholpen en wij hebben geen rat of muis meer in ons huis kunnen bekennen. Kortom:

  • wij zijn dankzij dit bedrijf van ons ratten- en muizenprobleem af
  • wij werden binnen vierentwintig uur geholpen
  • wij kregen een duurzame oplossing aangeboden

Kijk ook even op Beestjeskwijt.be.

Reageren is niet mogelijk