De zekerheid die een Uvex cap kan bieden

Wat u ook nodig heeft voor het mennen van uw paard, u vindt het bij De Lemerij. Sinds 1996 zijn wij uw specialist op het gebied van wagens en toebehoren. U kunt ons natuurlijk op het internet vinden maar u bent ook altijd welkom in onze winkel in Enter voor advies en inspiratie. Voor zowel de echte sport- en wedstrijdliefhebbers als voor de recreatieve menners hebben wij alles in huis: van klassieke wagens tot het nieuwste ontwerp sulky, en van een waterbak voor in de stal tot de beste halsters. De Lemerij heeft niet voor niks zo’n groot aanbod: om goed te kunnen mennen heb je immers allerlei producten nodig. Een van de eerste dingen waar je aan moet denken als je begint met de mensport, is natuurlijk je veiligheid. Mennen is een geweldige sport, maar niet uitgesloten van risico’s. Er worden behoorlijke snelheden behaald, en een paard blijft een dier dat onverwachts gedrag kan vertonen, hoe goed de menner zijn of haar paard ook onder controle heeft. Daarom heeft elke menner een cap nodig die goede bescherming biedt. De Uvex cap is zo’n cap. Uvex maakt sinds jaar en dag bescherming voor verschillende soorten sporters, en hun Uvex cap beantwoordt aan hun hoogste kwaliteitseisen.

Op zoek naar comfort en klasse? Kies een Uvex Cap!

Veiligheid is natuurlijk de eerste vereiste voor een goede paardrijcap. Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Gelukkig is de Uvex cap ook wat dat betreft de goede keus, want deze helm heeft een gestroomlijnd en sportief uiterlijk zonder de charme van een klassieke paardrijcap te verlizen. De makers van deze cap hebben veiligheid en klasse weten te combineren, en de caps zijn daarnaast ook nog zeer comfortabel. De Uvex cap is bijvoorbeeld voorzien van een uitneembare voering die in de wasmachine gereinigd kan worden. Zo blijft de cap én uw haar fris! U zult het bovendien niet snel te warm krijgen met een Uvex cap, want de cap wordt geventileerd door middel van ventilatieroosters. Door de luchtstromen die zo ontstaan koelt het hoofd van de menner desgewenst af. De cap is dus gemaakt voor alle seizoenen. Dat blijkt ook uit het feit dat Uvex zelfs oorwarmers heeft ontworpen die op elke cap gemonteerd kunnen worden. Een cap van Uvex is op allerlei manieren verstelbaar, en past daardoor perfect op welk moment dan ook. Daarnaast is de cap ook geschikt voor brildragers.

Aanwijzingen voor het gebruik van een paardrijcap

Het is het beste om paardrijcaps na ongeveer vijf jaar gebruik te vervangen, in verband met de veiligheid. Daarnaast moet een cap vervangen worden als deze op de grond is gevallen, ongeacht of de helm op dat moment gedragen werd of niet. Daarom kan het verstandig zijn om extra voorzichtig met uw Uvex cap om te gaan, en voor de zekerheid de helm te bewaren in een handige box, die u ook bij De Lemerij kunt kopen. Aangezien de kosten voor de vervanging van een Uvex cap of toebehoren op deze manier aardig op kunnen lopen, is het fijn dat u bij http://www.delemerij.nl/ keuze hebt uit verschillende prijsklasses. Er is dus altijd wel een Uvex cap te vinden die bij u past! Zo heeft u al een cap voor 99 euro, maar als u graag de show wilt stelen de volgende keer dat u een wedstrijd rijdt, dan is er ook voor u de perfecte Uvex cap te krijgen: speciaal voor u leveren wij een prachtige paardenhelm met glitter, heerlijk zacht velours en als kers op de taart: Swarovski kristallen!

Reageren is niet mogelijk