De voordelen van een sex schommel

Seksschommels kunnen stellen meer avontuur, mobiliteit en creativiteit in de slaapkamer bieden. Maar helaas beschouwen heel wat mensen ze nog steeds als een niet praktische aankoop. De veronderstelling is dat deze seksaccessoire te fancy, gecompliceerd en duur is. Daarnaast denken heel veel mensen dat ze enkel voor kinky gebruik zijn. In dit artikel leggen we je de voordelen uit van een sex schommel, zodat deze toegankelijker wordt voor iedereen. Maar voordat we beginnen met de voordelen, wat is een sex schommel eigenlijk? Nou, in een seksschommel wordt de ene partner buiten dienst gesteld, terwijl de andere vrij beweegt. Seksschommels staan koppels toe om te experimenteren met verschillende posities die ze misschien niet eenvoudig vinden, althans niet zonder bijkomende hulpmiddelen. Tijdens het hebben van seks kunnen schommelingen ook problemen met gewicht, hoogteverschillen, gebrek aan flexibiliteit of aangetaste mobiliteit elimineren en mensen nieuwe bewegingsvrijheid geven die hun seksuele ervaringen uitzonderlijk kan veranderen. Kortweg gezegd: met een sex schommel kun je de sleur uit je seksuele relatie halen en eventueel zelfs je huwelijk redden.

Seks in een sex schommel: is het iets voor jou?

Het korte antwoord? Ja. Eigenlijk zou seks hebben in een sex schommel door iedereen moeten gedaan worden. Het kan tenslotte mensen met een handicap in staat stellen om posities in te nemen en te behouden, wat ze anders misschien niet zouden kunnen. Daarnaast kan een sex schommel een saai liefdesleven nieuw leven inblazen. Maar als je nog steeds niet overtuigd bent, hebben we hieronder een paar dingen verzameld die je moet weten:

  • Gewichtloosheid – Als je eenmaal in de sex swing bent en opgehangen aan de dij-, arm- en voetriemen (mocht je besluiten ze te gebruiken), dan kun je genieten van het gevoel alsof je in de lucht zweeft. En een orgasme terwijl je gewichtloos bent, zal zeker eindeloze tintelingen naar je tenen sturen.
  • Nieuwe posities – Zoals we al eerder hebben vermeld, kun je met een sex swing in een zwaai posities innemen die je anders niet zou kunnen volbrengen, of tenminste niet lang zou kunnen volhouden. Met een sex swing geniet je van een comfortabele hondpositie of zelfs een solo-spel met minimale inspanning.
  • Ronddraaien – Dit is iets wat je simpelweg niet zonder een sex swing kunt doen. Na het aanbrengen van grote hoeveelheden glijmiddel, kan de vrouw naar beneden glijden op haar partner, haar benen oprekken en ronddraaien, en 360-graden stimulatie bieden. Dit is zeker een nieuwe ervaring voor jullie allebei!
  • De kinky factor – Veel swings worden geleverd met bondage bijlagen en riemen. Dus je kunt om beurten elkaar vastbinden en blinddoeken dragen terwijl je dat gewichtloze gevoel krijgt. De combinatie van terughoudendheid en zintuiglijke deprivatie is voor veel mensen zeer wenselijk.

Toegankelijkheid

Mensen kijken weg van iets waar ze niet bekend mee zijn, maar onthoud altijd dat, hoewel sex schommels vaak gereserveerd lijken voor experten, absoluut iedereen van de voordelen kan genieten. Het is vooral een geweldige optie voor mensen met een mobiliteitsprobleem of mensen die gewoon een slechte rug hebben! Seksschommels zijn een aanwinst voor iedereen die moeite heeft met het behouden van fysiek belastende seksuele posities, waaronder oudere stellen of mensen met een handicap. Een goedkope sex schommel kan je dezelfde voordelen bieden zonder het zware prijskaartje. Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een goed begrip van hoe seks in een sex schommel kan zijn en waarom het je slaapkamerplezier naar een hoger niveau kan tillen. Koppels jong en oud kunnen ervan genieten, dus waarom zou je het niet proberen? Maak je keuze in de online webshop van Wilads via de pagina wilads.nl. 

Reageren is niet mogelijk