De storingsdienst gebeld voor een storing in Amsterdam

Onlangs zat ik ’s avonds lekker op de bank een serie te kijken toen opeens het hele huis in duisternis gehuld raakte. Mijn vriend had blijkbaar de droger aangezet op het moment dat ook de wasmachine en vaatwasser aanstonden. Nu wonen wij in een grachtenpand en daarin is het qua elektriciteit nog wel eens behelpen. Het gebeurt wel vaker dat er een stop uitvlieg, maar dit keer was het probleem een stukje groter, want wat we ook probeerde, er was geen beweging meer te krijgen in de elektriciteit. Ik heb op mijn telefoon de website www.storingsdienst-amsterdam.nl opgezocht, want dat was het enige wat ik nog wel kon doen zonder stroom en zo ben ik bij Fsi Elektro terecht gekomen, een elektricien die ook op dit late uur op de avond nog voor een storing in Amsterdam zou komen opdraven. Bij een storing in Amsterdam is het soms nog maar de vraag waar je de juiste firma vandaan haalt om geholpen te worden, maar gelukkig hebben we in het verleden deze website al eerder voor een storing in Amsterdam geraadpleegd en ook toen zijn we heel goed en vriendelijk geholpen. Het was natuurlijk niet slim dat we deze storing in Amsterdam hadden veroorzaakt, omdat we eigenlijk al sinds we hier wonen weten dat we niet alle apparaten tegelijkertijd aan moeten zetten, maar goed. Het is wat het is. De storing in Amsterdam zou hopelijk snel weer verholpen zijn met de dienstverlening van Fsi  Elektro

Laat op de avond een storing in Amsterdam

Fsi Elektro is gevestigd in Diemen en nou zou je je kunnen afvragen waarom we voor een storing in Amsterdam niet een bedrijf uit Amsterdam zouden inschakelen, maar daar zijn wij na een paar missers snel op teruggekomen. We hebben verschillende bedrijven gevraagd om een keer een storing in Amsterdam te komen verhelpen en steeds was het weer een gedoe om iemand ’s avonds hier te krijgen, laat staan dat ze bekwaam werk hebben geleverd. Toen we een keer per toeval bij Fsi Elektro terecht zijn gekomen hebben we ervaren dat zij:

  • Altijd voor je klaar zijn
  • Vriendelijk en vakkundig werken
  • Prima prijzen hanteren
  • Graag naar Amsterdam komen

Voor ons was dit reden genoeg om voor een storing in Amsterdam gewoon een bedrijf uit Diemen te laten komen. Diemen is ook niet de andere kant van Nederland, dus qua afstand valt dat reuze mee. Het duurde dan ook niet lang voordat de elektricien van Fsi Elektro bij ons aanbelde en het bleek dezelfde te zijn van de vorige keer. Dat was sowieso prettig, want hij herkende ons en wij herkende hem. Hij wist zich ook meteen te herinneren wat de vorige keer het probleem was en hoe de elektriciteit ons ons huis geregeld is. Dat werkt wel prettig, want zo kan er ook snel uitgelegd worden wat het euvel is en kan het ook weer snel verholpen worden. Natuurlijk wist ook hij ons te vertellen dat we de apparaten niet tegelijkertijd hadden moeten aanzetten, maar hij ging ervoor zorgen dat het probleem voor nu werd opgelost en dan zouden we samen overleggen of we misschien niet preventief een oplossing konden bedenken.

Een oplossing voor de toekomst

Dankzij de werkzaamheden die deze elektricien voor de storing in Amsterdam heeft uitgevoerd, wist hij ook meteen een oplossing aan te dragen die in het vervolg dit probleem kon verhelpen. We hebben afgesproken hier de volgende dag verder over te praten en dat hebben we gedaan. Uiteindelijk hebben we de elektricien van Fsi Elektro gevraagd om ervoor te zorgen dat we gewoon alles tegelijkertijd aan kunnen zetten en dat is gelukt. Daar zijn we heel blij mee.

Reageren is niet mogelijk