De klantendienst van Essent bellen?

U kent het misschien wel: u hebt een storing in huis en u wilt er het fijne van weten. Maar de klantendienst van Essent of een ander energiebedrijf is met geen mogelijkheid te bereiken. Alle medewerkers zijn in gesprek en u moet uw best doen om uw klacht ten gehore te brengen. Niet alleen kost het u erg veel geld, uw humeur zal er tevens niet veel beter op worden. Omdat u de klantendienst van Essent wilt spreken zonder te veel te betalen is het wellicht een goed idee om eerst met ons te praten. Wie wij zijn? Kijkt u maar eens bij be-klantendienst. U zult zien dat we niet alleen de gegevens van de klantendienst van Essent aanbieden, maar ook van andere Belgische en in België gevestigde bedrijven weergeven. U vindt er telkens één specifiek telefoonnummer en dat is dan ook ons nummer. Want als u ons belt en uw klachten kort weergeeft dan verbinden we u direct door met de klantendienst van deze energieleverancier. En niet zo maar de algemene klantendienst van Essent maar direct met de afdeling waar u uw prangende vragen aan kunt stellen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u er doodmoe van om altijd maar in de wacht te staan? Dan weet u nu bij wie u moet zijn.

Wij verbinden u door met de klantendienst van Essent

Is het niet een verademing dat u nu over een telefoonnummer beschikt waarmee u zonder pardon de klantendienst van Essent mee aan de lijn kunt krijgen? Ook al hebt u geen energiestoring, als u wel een vraag hebt of een verandering van uw gegevens wilt doorgeven dan doet u dat waarschijnlijk liever door het direct aan deze maatschappij door te geven dan door te mailen. Het is de meest directe manier van zakendoen. U weet immers dat ze het direct hebben aangepast in hun systeem en dat is wel zo prettig. De klantendienst van Essent is bereikbaar tijdens werkdagen en ook in het weekend maar dan op andere tijden. Al deze gegevens staan vermeld op onze website. We willen u als consument helpen en daarom verlenen we u gratis toegang tot onze website. Natuurlijk betaalt u een klein bedrag voor dit speciale nummer, maar in principe staat u bij ons niet in de wacht. Dat betekent dat we u al binnen een minuutje kunnen doorverbinden. En niet alleen met de klantendienst van Essent maar ook met onder andere:

  • Andere energieleveranciers,
  • Verzekeringsmaatschappijen
  • Banken,
  • Telecomaanbieders,
  • En nog veel meer!

Essent is één van de grootste energieleveranciers in West-Europa en wil duurzame maar toch ook goedkope energie aanbieden. De betrouwbaarheid is daarbij ook een speerpunt. En dat kan enkel verkregen worden als ze daadwerkelijk bereikbaar zin. Dat weten zij maar al te goed en daarom staat hun klantendienst van Essent voor u klaar.

Vergeet u niet om onze website op te slaan?

Bent u tevreden over de klantendienst van Essent? Of hebt u juist een nare ervaring gehad? Wat uw ervaring dan ook mocht zijn, we hopen dat u de tijd wilt nemen om een kort berichtje achter te laten op onze website op de pagina over de klantendienst van Essent. Als dat te veel moeite is dan zijn we even goede vrienden. Geef hun service in ieder geval een rating. U kunt kiezen uit 1 tot met 5 sterren. Toekomstige bellers helpt u daarmee en ook Essent zal hier naar kijken en kunnen leren van hun fouten. Hebt u een bedrijf in België en wilt u graag worden weergegeven op onze website? Meldt u dan gratis aan door het aanvraagformulier in te vullen!

Reageren is niet mogelijk