De boekhouder in Utrecht

Na een aantal maanden zelf de administratie voor mijn bedrijf gedaan te hebben, kwam ik er wel achter dat ik dit toch niet zo heel erg leuk vond. Al snel besloot ik dus al om op zoek te gaan naar een boekhouder in Utrecht, aangezien mijn bedrijf hier ook gevestigd is en dat alles een stuk makkelijker zou maken. Het vinden van de juiste boekhouder in Utrecht is echter nog niet zo eenvoudig. Ik heb met heel wat boekhouders gesproken voordat ik eindelijk de juiste gevonden had! Pas toen ik een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek had met de boekhouder in Utrecht van Boekjewinst.nl had ik het idee dat ik iemand gevonden had die ook echt wist waar hij het over had.

  • Salarisadministratie
  • Loonadministratie
  • Belastingadvies

Bij dit administratiekantoor in Utrecht kun je voor uiteenlopende zaken terecht. Of je nu een beginnende ondernemer bent met een eenmanszaak of dat je inmiddels en B.V. hebt, dat maakt voor de boekhouder in Utrecht allemaal niet uit. Hij heeft van alles op dit gebied veel kennis en dat maakt het heel erg prettig om met hem samen te werken. Het is vaak makkelijk om de landelijke regelingen voor (onder andere beginnende) ondernemers te vinden, maar de lokale subsidies en regelingen zijn vaak wat lastiger om te achter halen. Dit is waar de boekhouder in Utrecht dan juist wel weer heel erg veel verstand van heeft. En zo levert het je dus nog meer voordelen op.

Goed werk van de boekhouder in Utrecht

Wat ik heel erg prettig vind bij de boekhouder in Utrecht is dat ze hier een all-in tarief hebben. Zo hoef ik me er nooit zorgen over te maken of het de ene maand een stuk meer geld zal kosten dan de ander. Het is altijd hetzelfde bedrag, onafhankelijk van wat ze allemaal doen voor mijn bedrijf. Daarnaast heb ik altijd dezelfde boekhouder in Utrecht. Bij Boekjewinst.nl hebben ze natuurlijk meerdere boekhouders werken en dan is het wel zo fijn dat je altijd bij dezelfde boekhouder in Utrecht kunt aankloppen. Aan de andere kant is het ook prettig dat als mijn eigen boekhouder niet beschikbaar is, ik de hulp kan inschakelen van een andere medewerker. Zo kan ik toch altijd geholpen worden als ik bijvoorbeeld ergens een vraag over heb.

Altijd goed op de hoogte

Een ander groot voordeel van de samenwerking met dit belastingkantoor is dat ze je hier altijd op de hoogte zullen houden van wat er allemaal gaande is. Ik heb ervoor gekozen om mijn volledige administratie aan de boekhouder in Utrecht uit te besteden en dit betekent dus dat ik wel een vaag idee heb van wat er gaande is, maar niet exact. Soms is het echter wel nodig om op de hoogte te zijn van de verschillende cijfertjes die belangrijk zijn voor het doen van zaken en dat is waar ze zich hier wel degelijk van bewust zijn. Ik krijg dan ook regelmatig een email van mijn boekhouder in Utrecht om me de laatste updates te geven. Als jij ook op zoek bent naar een boekhouder in deze mooie stad, dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website Boekjewinst.nl. En boek dan ook meteen de afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen alle mogelijkheden die zij voor je hebben met je doorgenomen worden en dat zal je veel duidelijkheid brengen. Dit was in ieder geval bij mij absoluut het geval. Maak dus een goede keuze op dit gebied en kijk op de website van Boek je Winst.

Reageren is niet mogelijk