Cobi World of Tanks speelgoed

Is uw kind al wat ouder en zit hij of zij daarom regelmatig achter de pc? Is hij een fervent speler van WoT? Dan wil hij wellicht ook weleens offline met tanks spelen. Op onze website kunt u Cobi World of Tanks modellen kopen van diverse tanks die uiteraard ook in het spel zitten. Het is een online videogame waar men een tank bestuurt en samen met 14 andere deelnemers tegen 15 andere spelers speelt per potje. Men verdient ervaringspunten en zogenaamde credits zodat men per tanklijn en per land steeds een tier hoger komt om uiteindelijk tier 10 tanks te kunnen kopen. Het is een zeer populair online spel en al vanaf 3 jaar en ouder toegankelijk. Cobi World of Tanks sluit hier perfect op aan en is de samenwerking met Wargaming, de producent van dit spel, aangegaan. Deze Cobi World of Tanks modellen kunt u dan weer in onze webwinkel komen. Zo kunnen we het ons voorstellen dat niet alleen uw kinderen deze videogame spelen, maar dat u er zelf ook erg veel tijd en geld in kwijt bent. Het is een geweldig spel om te spelen met vele opties. Het is zelfs gratis te downloaden en geheel HD gemaakt. Wel is het aan te raden om trouwens een premium account te kopen zodat u sneller ervaringspunten verwerft en meer geld in de game ontvangt om verder te kopen met uw zogenoemde “grind”. Lees meer op de website https://www.toysenmore.nl/.

Uw kinderen krijgen geen genoeg van hun Cobi World of Tanks modellen

Deze Cobi World of Tanks zijn uiteraard modellen op schaal van de meest populaire tanks in de game. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • De beroemde Duits Tiger 1. Deze tank bestaat uit maar liefst 555 bouwstenen en een potje dus het staat garant voor vele uren bouwplezier. In het spel is dit natuurlijk de fameuze tier 7 heavy tank.
  • Ook de grote broer kunt u in ons assortiment vinden: de Maus. Deze tier 10 tank heeft weliswaar nooit echt actie gezien in WOII, toch heeft het in het spel zelf menig harten gestolen en is het één van de sterkste tanks van dit moment.
  • Liever een tankdestroyer kopen? Ga dan voor de Russische SU-85, de tier 5 TD van het spel of de Zweedse Tier 10, de Stridsvagn 103.

U leest het, qua Cobi World of Tanks is er voor ieder wat wils te vinden. Deze unieke tanks zijn dan ook enkel van Cobi, het bekende Poolse merk, te bestellen. Deze Cobi World of Tanks modellen is net als de reguliere producten bouwspeelgoed en daarom wordt het geleverd met een handig instructieboekje. Probeer ook de videogame eens uit, wellicht raakt u er zelf ook verslaafd aan. Een beginnende speler heeft namelijk toch al snel 80 uur nodig om een tier 10 tank te bemachtigen, zonder premium account is dat al snel het dubbele. Er zijn al vele landen in het spel ingebracht en u kunt bij de meeste landen kiezen uit 5 verschillende voertuigklassen en bij de grotere landen ook nog eens diverse lijnen van dezelfde klasse.

Wist u dat u altijd 2 weken retourrecht hebt?

U kunt nu niet alleen meer digitaal met tanks spelen maar ook in het echt dankzij de Cobi World of Tanks. Het is aldus een perfect cadeau voor uw zoontje maar misschien ook wel een beetje voor uzelf. Een bestelling plaatsen is vanzelfsprekend uitermate eenvoudig. Vul uw gegevens in en betaal direct online met behulp van een online betaalservice of uw creditcard. Als u op werkdagen voor 14.00 uur hebt besteld, dan hebt u de tank de volgende dag al in huis.

Reageren is niet mogelijk