Brandschade is een grote zorg

Iedereen hoopt dat een brand in huis aan hem of haar voorbij gaat, want laten we eerlijk zijn, brandschade is een van de ergste vormen van schade die je kunt lijden. Want als uw woning afbrandt, ook al is het maar gedeeltelijk, dan bent u vaak veel spullen kwijt waar u erg aan gehecht bent. Er zijn immers veel dingen in uw huishouden die naast materiële waarde ook een sterke emotionele waarde hebben. En dat is nooit meer te vervangen. De spullen hoeven niet verloren te gaan door brandschade in de zin van dat ze opgebrand of door het vuur beschadigd zijn, hoewel dat natuurlijk wel vaak voor komt. Er kan ook sprake zijn van ernstige roetschade of waterschade door het bluswater. Ook daardoor kan het zo zijn dat u dierbare bezittingen als verloren moet beschouwen. Om nog maar te zwijgen over alle zaken waar u niet meteen een band mee heeft, maar die u wel moet vervangen en de reparaties die aan het huis gedaan moeten worden. Het brengt allemaal veel werk met zich mee en de gevolgen van brandschade zijn vaak enorm. Daarom hoopt iedereen hier nooit mee te maken te krijgen.

Contra-expertise bij brandschade

Omdat we natuurlijk allemaal weten dat het wel zou kunnen gebeuren, zorgen we er allemaal voor dat we een goede verzekering af hebben gesloten tegen brandschade. Zowel de inboedel als het woonhuis zelf wilt u natuurlijk graag verzekerd hebben, zodat u niet zelf voor de kosten opdraait bij een brand. Het mag dan iets zijn wat maar relatief weinig mensen treft, op het moment dat het u treft zijn de kosten ontzettend hoog en de meeste mensen kunnen het herstel van de woning en het vervangen van de inboedel niet zelf betalen. Hebt u een verzekering tegen brandschade, dan gaat u er natuurlijk vanuit dat deze uitkeert op het moment dat u met dergelijke schadeposten te maken krijgt. In de meeste gevallen gebeurt dat ook keurig, er komt iemand van de verzekering langs om de schade op te nemen en u krijgt vervolgens het verzekerde bedrag uitgekeerd. Maar wat nu als dat niet gebeurt? Wat als uw verzekeringsmaatschappij stelt dat u niet op de juiste manier verzekerd was? Of de kosten gewoon heel laag schat? Gelukkig kunt u dan nog altijd een beroep doen op een contra-expertise, die voor u nog eens nagaat hoe groot de brandschade is en of het genoemde bedrag van uw verzekeringsmaatschappij wel terecht is.

Schakel kosteloos Schadeoplossing in

Hoe vindt u nu iemand die een dergelijke contra-expertise voor u kan doen? Hebt u brandschade en wilt u naast de mening van uw verzekering graag een second opinion? Dan is Schadeoplossing het bedrijf om naar toe te gaan. Zij leveren contra-expertises op het gebied van:

  • brandschade
  • waterschade
  • inbraakschade

Op het moment dat u contact met hen opneemt, zullen zij de zaken met u doornemen en later een expert naar u toesturen om de schade te beoordelen. Als u te maken hebt met brandschade, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk te handelen, want als er snel een goed reconditioneringsbedrijf ingeschakeld wordt, kan er vaak nog veel hersteld worden. Schadeoplossing neemt dit hele proces graag van u over. Zij coördineren alle nodige werkzaamheden voor het herstellen van uw woning, zodat u op uw gemak kunt verwerken wat er gebeurt is. Daarnaast zijn hun diensten ook nog eens kosteloos! Als u te maken krijgt met brandschade en u komt er met uw verzekeringsmaatschappij niet uit, aarzel dan vooral niet om Schadeoplossing in te schakelen, zij kunnen u zeker verder helpen!

Reageren is niet mogelijk