Beticht van verzekeringsfraude door mijn verzekeraar

Een aantal maanden geleden heb ik een ongeluk gehad. Ik heb daarvan behoorlijk wat leed ondervonden, waarbij het lichamelijk leed uiteindelijk heeft geleden tot blijvend letsel. Het probleem hiermee is alleen dat het niet zichtbaar is en dat de arts beaamt dat ik het letsel wel heb opgelopen, maar dat hij niet kan aantonen dat de nasleep de gevolgen heeft die ik zeg ervan te ondervinden. Het resultaat hiervan is dat de verzekeraar van de wederpartij mij is gaan wantrouwen en tot overmaat van ramp mij heeft beticht van verzekeringsfraude. Dit is een heel pijnlijk en emotioneel proces, want je moet in je eentje een gevecht aangaan met een grote en sterke onderneming op het moment dat je zelf door je letsel niet voor de volle 100% kunt functioneren. Dit is echt heel zwaar en ik heb het hier heel lang heel moeilijk mee gehad. Gelukkig heb ik bij een andere verzekeraar een rechtsbijstandsverzekering afgesloten en op zie manier heb ik Advocatenkantoor Phea in kunnen schakelen om de verzekeringsfraude waarvan ik beticht werd uit de weg te ruimen. Ik heb op www.advocatenkantoorphea.nl gelezen dat betichting van verzekeringsfraude regelmatig voorkomt en dat het meestal ontstaat doordat men denkt dat je opzettelijk de verzekering probeert geld afhandig te maken. Er worden op deze websites voorbeelden gegeven van:

  • Te veel schade claimen
  • Doen alsof er schade is
  • Opzettelijk schade veroorzaken
  • Onjuist beantwoorden van vragen

In mijn geval is van geen van deze voorbeelden sprake en de verzekeringsfraude waarvan ik werd beticht was dan ook in mijn ogen geheel onterecht. Maar zie dat maar eens in je eentje te bewijzen. Ik heb mijn zaak dus voorgelegd aan Advocatenkantoor Phea en zij zagen wel degelijk reden om de vermeende verzekeringsfraude aan te vechten.

Hulp bij betichting van verzekeringsfraude

Zonder de hulp die Advocatenkantoor Phea mij heeft geboden had ik niet geweten wat ik met de betichting van verzekeringsfraude aan moest. Ik was geheel ontdaan door dat me dit was aangedaan en kon niet zonder emoties hierop reageren. Advocatenkantoor Phea heeft toen mijn zaak rondom verzekeringsfraude onderzocht en ze zijn hierbij met hun onderzoek naar het begin van de oorzaak van het letsel gegaan. Mijn ongeluk was mij niet verwijtbaar. Er kan op alle fronten worden aangetoond dat ik niet degene ben die mij dit letsel heeft berokkend. Ik heb vele behandelingen ondergaan en daar zit het probleem ook niet. Het resultaat van mijn letsel is alleen dat het onzichtbaar letsel is waardoor ik niet meer naar behoren kan functioneren en ook niet mijn functie meer kan uitoefenen. Ik ben dus in één keer mijn hele carrière kwijt. Ik heb hier niet zelf voor gekozen en dus is het extra pijnlijk dat je dit slechte nieuws al moet verwerken en dan ook nog eens het stempel van verzekeringsfraude op je gedrukt krijgt. Ik heb het daar heel moeilijk mee gehad. Gelukkig heeft Advocatenkantoor Phea het voor elkaar gekregen dat het letsel dat ik heb geleden wel erkend kon worden. Ik heb hier een aantal extra onderzoeken voor laten uitvoeren en daaruit is gebleken dat, hoe onzichtbaar het letsel ook is, het wel degelijk het effect heeft op mijn leven als ik heb aangegeven. Advocatenkantoor Phea heeft hiermee aangetoond dat de betichting van verzekeringsfraude onterecht is geweest.

Verwijderd van de zwarte lijst

Ik was inmiddels op een zwarte lijst beland door dit hele voorval en ook daarbij heeft Advocatenkantoor Phea mijn geholpen, want ik ben van de zwarte lijst bij verzekeraars verwijderd en krijg uiteindelijk alle schade uitgekeerd waar ik recht op heb. Ik ben Advocatenkantoor Phea hier heel dankbaar voor.  Lees meer…

Reageren is niet mogelijk