Bescherm uzelf tegen spierafbraak

Spierafbraak komt meer voor dan u vermoedt. U komt er eigenlijk pas achter hoe belangrijk uw lichaam is als u het echt nodig hebt. Misschien hebt u een kantoorbaantje zodat fysiek werk niet of nauwelijks aan de orde komt. Natuurlijk, u sport misschien wel of zorgt er op andere manieren voor dat u in conditie blijft. Maar ook dan zijn er diverse spieren die u nauwelijks gebruikt. Deze spieren gaan bij een ongezonde leefgewoonte al helemaal snel afbreken. En spierafbraak is nou net datgene dat u moet voorkomen! Er is een klein percentage dat er niets aan kan doen dat ze te maken krijgen met spierafbraak. Denk aan mensen met een ernstige spier- en/of gewrichtsaandoening zoals reuma of ALS. Ook ouderdom kan meespelen net als het gebruik van alcohol, drugs of een andere verslaving. Maar dat zijn niet de doelgroepen waarop we ons richten. We willen het hebben over de doorsnee burger die niet veel beweegt, flink aankomt en merkt dat zijn of haar spierkracht naast vele andere aspecten behoorlijk afneemt. Want spierafbraak zal ongetwijfeld gepaard gaan met een gebrek aan conditie en een verhoogde eetlust. Wilt u preventief spierafbraak voorkomen of wilt u uw spieren weer opbouwen? Kies er dan voor om  de shakes van Predivita te drinken. Deze heerlijke shakes zijn in diverse smaken te koop op onze eigen website www.predivita.be. We zijn een Belgische onderneming maar u kunt natuurlijk ook vanuit Nederland en Luxemburg onze producten online bestellen.

Preventief spierafbraak voorkomen met behulp van deze shakes

U wilt spierafbraak uiteraard verhelpen dus kies de shakes uit die u graag wilt bestellen. Kijkt u liever nog even de kat uit de boom en kunt u wel wat hulp bij het diëten gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt er interessante en zeer nuttige informatie over het juiste dieet. U kunt via onze site voedingsmiddelen kopen om u te helpen af te vallen maar ook om in het algemeen gezonder te gaan leven. Denk aan een glutenvrij dieet of het volgen van een bijzonder eitwitdieet. Tijdens het dieet mag het niet zo zijn dat u spierafbraak lijdt. Dat kan het geval zijn als u een radicale ommekeer meemaakt. At u erg veel vetten en koolhydraten en nu opeens voornamelijk eiwitten? Dan hebt u wel de juiste ondersteuning nodig. U wilt daarom ongetwijfeld wat persoonlijk advies. Bel of stuur een e-mail met al uw vragen over het perfecte dieet en hoe u spierafbraak moet voorkomen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u te woord staan. Ons eitwitdieet is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken dus we weten waar we het over hebben. Wat we trouwens altijd aanraden is om naast het dieet meer te gaan bewegen. Want minder eten is slechts één helft van het verhaal: beweging is de andere helft.

Afvallen is nog nooit zo leuk geweest

Er zijn een aantal oorzaken die tot spierafbraak kunnen leiden:

  • Een radicaal veranderde levensstijl. U gaat opeens diëten, meer sporten en gezonder eten. Doet u dat onverwachts en heeft uw lichaam geen tijd om te recupereren? Dan kan er een averechts effect optreden! Stapje voor stapje is het devies.
  • Uiteraard zijn slechte voeding en ondervoeding ook grote boosdoeners.
  • Voedingsstoornissen zijn nooit heilzaam, niet voor het lichaam en niet voor de geest. Zoek hier dan ook altijd geestelijke gezondheidszorg bij!
  • En uiteraard is het slecht voor uw lichaam als u nauwelijks meer beweegt. Een mens moet minstens een half uur per dag fysiek bezig zijn. Dat kan een fietstocht van en naar uw werk al zijn of het uitlaten van uw hond.
  • Lees meer..

Reageren is niet mogelijk