Bescherm uw huis jarenlang met onze buitenverf

Het verven van uw huis is een hele klus. Dat geldt voor de muren en plafonds in uw huis maar ook voor de buitenkant van uw huis. Hebt u een huis van baksteen? Dan is het in principe niet nodig. U verft dan enkel de kozijnen, buitendeuren en wellicht de gevels. Hebt u daarentegen een huis met een betonnen muren? Dan kan buitenverf van ons de ideale oplossing zijn. Moet u nu minstens eens in de twee jaar uw buitenmuren verven omdat het snel slijt en het er niet uitziet? Dan kan onze buitenverf erg veel goeds voor u betekenen. Want dankzij deze buitenverf bent u namelijk vele jaren beschermd tegen het weer. Regen en wind krijgen nauwelijks grip dus het slijt veel minder snel dan andere merken. Ook zal de kleur minder snel vergaan dus het is ook nog eens een verademing voor het oog. Benieuwd wat onze buitenverf kan doen? Kijk dan eens op polykit3x1.com. Het is niet mogelijk om onze producten in een winkel zoals een bouwmarkt te kopen. Ook verkopen we het niet online in andere webwinkels. We hebben de exclusiviteit en de rechten om deze verf enkel via onze website te verkopen. Overigens is het niet een webwinkel, u moet eerst contact met ons opnemen en dan kunt u per mail, telefonisch of fax een bestelling plaatsen.

Deze buitenverf doorstaat de tand des tijds moeiteloos

Zoals de naam van de website al stelt bestaat onze buitenverf uit drie lagen. En dat is het bijzondere van dit product want dankzij deze lagen zal zowel de muur als de verf zelf goed beschermd worden. Deze lagen bestaan uit:

  • De zogenaamde vertinlaag. Dit is de hechtlaag die u allereerst aanbrengt. Het zorgt ervoor dat de uiteindelijke verflaag hecht aan uw muur.
  • De tweede en derde lagen heten de neoflex laag. Dit is de beschermende laag tegen weersomstandigheden en verwering en dient u twee keer aan te brengen voor een ultiem resultaat. Zodoende: 3×1.
  • Geschikt voor betonnen muren, bakstenen muren maar ook voor houten gevels.

Zoekt u echter buitenverf voor houten gevels of bepaalde ondergronden die u waterdicht wilt maken of species en beton die u tevens waterdicht wilt maken? Kies dan niet alleen voor 3×1 buitenverf maar ook voor onze Polykit. Bent u ge├»nteresseerd geraakt maar wilt u graag wat meer advies zodat u de juiste verf kunt kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch en per mail snel bereiken. U kunt bijvoorbeeld uw telefoonnummer achterlaten en dan bellen we u op een geschikt tijdstip terug. Kijk ook eens naar de vele voorbeelden in onze showcase. U ziet direct het verschil tussen onze buitenverf en verf van andere merken.

Kijkt u ook eens naar de vele andere producten van Polykit3x1

Zou het niet fantastisch zijn als u niet langer elk jaar de buitenkant van uw huis hoeft te verven? Die mogelijkheid is nu eindelijk hier met onze speciale buitenverf. Geef het in ieder geval eens een kans want u bent bij ons geen dief van de portemonnee. Hebt u erg veel last van schimmel of waterplekken op uw muren? Dan is het zaak om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Het is belangrijk dat u de oorzaak van het probleem achterhaalt en dat oplost. Vervolgens stuukt u de muur opnieuw en brengt u onze Polykit op deze plekken aan. Mocht u er ooit weer last van krijgen dan zal deze kit uw muren optimaal beschermen. Het isoleert namelijk voor vele jaren lang en laat absoluut geen water door. Daar kunt u de rest van uw leven van profiteren!

Reageren is niet mogelijk