Ben je op zoek naar ballonnen in Rotterdam? 

Als je op zoek bent naar ballonnen in Rotterdam, dan kan ik Amazing Balloons aanraden. Zij verkopen verschillende soorten ballondecoraties en ballonnen in Rotterdam. Nu kun je natuurlijk zelf ballonnen kopen en opblazen, maar als je echt ballondecoraties wilt hebben, is dat natuurlijk geen doen. 

Amazing Balloons heeft de beste ballonnen in Rotterdam 

Ik was dus laatst op zoek naar ballonnen in Rotterdam voor het feest van mijn dochters. Ik heb een tweeling en zij waren afgelopen zomer geslaagd voor hun Havodiploma. Natuurlijk wilden zij een groot examenfeest geven voor al hun vrienden en klasgenoten. Nu hebben wij een grote tuin, dus hoefden we er geen zaal voor af te huren. Ze wilden natuurlijk wel dat de tuin mooi versierd werd en moest een geluidsinstallatie en een barbecue komen. De barbecue was zo geregeld, die hadden wij nog in de tuin staan en de buurman had er eentje die we konden lenen. De geluidsinstallatie was ook geen probleem, daar onze oudste zoon weleens draait op feestjes en dus zelf al een geluidsinstallatie heeft. Alleen de decoraties moesten we nog gaan regelen. Mijn dochters wilden ballondecoraties in de tuin hebben. Zij wilden namelijk een ballonnenboog bij de poort hebben staan, zodat al hun vrienden er onderdoor konden lopen wanneer ze de tuin in kwamen lopen. Nu kan ik zelf natuurlijk wel ballonnen op gaan blazen en aan elkaar knopen, maar dat zou natuurlijk niet werken. Hiervoor had ik echte heliumballonnen nodig die op professionele wijze aan elkaar gemaakt konden worden. Ik had echter geen idee waar ik ballonnen in Rotterdam zou kunnen vinden die hiervoor geschikt zijn. Na wat googelen en rondvragen ben ik bij Amazing Balloons uitgekomen. Amazing balloons maakt speciale ballondecoraties en ballonnen in Rotterdam. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor: 

  • Ballonnenbogen 
  • Ballonpilaren 
  • Reuzenballonnen 
  • Ballonnenslingers 
  • Bedrukte ballonnen 

Via amazingballoons.nl heb ik toen een offerte aangevraagd voor de ballondecoraties. Ik gaf aan dat ik sowieso een ballonnenboog wilde hebben en nog een aantal bedrukte heliumballonnen. Verder besloot ik ook nog een aantal ballonpilaren aan te vragen die dan in de tuin konden staan. De ballonnen waren ontzettend betaalbaar en dat had ik niet verwacht. Ik dacht altijd dat het professioneel laten maken van decoraties klauwen vol met geld zou kosten. Gelukkig viel het dus allemaal wel mee. Op de ochtend van het examenfeest werden de ballondecoraties gebracht. Het waren ontzettend mooie ballonnen en ze zagen er precies uit zoals ik het gewild had. Mijn beide dochters wilden graag paarse en oranje ballonnen hebben en de ballonnen die we hebben gekregen, zien er prachtig uit. Ook de bedrukte ballonnen waren zeer geslaagd. Ik had een design aangeleverd dat ik op de ballonnen wilde hebben. Het was een vrolijke afbeelding met de namen van mijn dochters erop en het woord “geslaagd” erbij. Het waren mooie grote ballonnen en het design is er precies zo uit komen te zien zoals ik het voor me had. De ballonnen bleven ook erg lang goed. Gedurende de avond is er geen enkele ballon leeggelopen of geknapt.  

Vraag nu een offerte aan 

Ben jij nu ook op zoek naar ballonnen in Rotterdam? Bestel je ballonnen dan bij Amazing Balloons. Amazing Balloons heeft de mooiste ballonnen in Rotterdam en ze zijn ook nog eens zeer betaalbaar. De ballonnen en ballondecoraties zien er prachtig uit en gaan ook nog eens lang mee. Mijn dochters waren ontzettend blij met de ballonnen voor op hun examenfeest. Als ik in het vervolg nog een keer ballonnen in Rotterdam nodig heb, kies ik zeker weer voor de ballonnen van Amazing Balloons. 

Reageren is niet mogelijk