Autodealer Bart Wiegerinck

Een auto kopen is tegenwoordig niet zo makkelijk. Het aanbod is enorm en ook de opties om jezelf te oriënteren op het onderwerp zijn van idem dito omvang. Ook weet je niet welke website nu het meest betrouwbaar of volledig is. Je wilt natuurlijk een betrouwbare autodealer en voorkomen dat je een auto aanschaft waarmee je langs de kant van de snelweg staat te kijken. Je kunt namelijk zowel pech als geluk hebben bij de aankoop van auto’s.  Daarom vind ik het persoonlijk van belang dat ik via via bij het juiste adres terechtkom. Via een vriend kwam ik terecht bij Bart Wiegerinck. Hij is een autodealer die al geruime tijd meedraait in de wereld van de autoverkoop. Die kennis van mij had een Suzuki gekocht bij de vestiging van Bart Wiegerinck in Goor. Dit is al een tijd geleden en vooralsnog heeft hij geen enkele klacht gehad over de auto. Ik heb hem althans nog niet gehoord over de auto noch de autodealer. Daarentegen was hij over het proces van de aankoop zeer positief. Zo had hij de mogelijkheid om op verschillende vestigingen langs te komen voor een proefrit. Hij werkt namelijk door het hele land, dus afhankelijk van waar de werk afspraak plaatsvindt koos hij een showroom van Bart Wiegerinck. Nu woon ik zelf in Hengelo, maar ik zag al vrij snel dat Bart Wiegerinck ook daar een vestiging heeft zitten. Ik wist via die kennis namelijk alleen dat hij gesitueerd was in zowel Goor als Oldenzaal. Maar dit is nog beter, in mijn eigen dorp heb ik een betrouwbare autodealer zitten. Ik heb in eerste instantie even onderzoek gedaan via de website van Bart Wiegerinck. Zo heb ik mezelf georiënteerd door eerst te speuren in het grote bestand van de website van de autodealer. Er worden diverse keuzemogelijkheden aangeboden voor de zoektocht naar een geschikte auto. De autodealer beschikt over een grote voorraad aan nieuwe auto’s. Daarbij moet ik wel vermelden dat het voornamelijk gaat over de verkoop van nieuwe Suzuki’s. De website geeft direct een helder overzicht van de relevante gegevens zoals: het bouwjaar, de soort brandstof, en de kilometerafstand. Indien je klikt op de betreffende auto krijg je een ruimer overzicht van eigenschappen te zien:

  • Merk
  • Model
  • Uitvoering
  • Bouwjaar
  • Kilometerafstand
  • Brandstof
  • Aantal deuren
  • Vermogen
  • Motorinhoud

Opties bij deze autodealer

De lijst is eindeloos. Nu wist ik persoonlijk zelf niet exact wat al deze kenmerken precies betekenen, maar daarom heb ik dan ook contact gezocht. Ik had een afspraak gemaakt en ik ben langsgegaan bij de showroom. Het is toch altijd beter om even de auto’s in het echt te zien. Ook mocht ik een proefrit maken in een Suzuki Balena. Dit was een nieuwe auto gebouwd in 2017. Deze Suzuki reed echt soepel en geluidloos toen ik de snelweg betrad. Dit kan in sommige gevallen nog weleens wat extra geluid geven. Je kent het wel je drukt het gaspedaal wat harder in en je hebt het idee dat de ramen eruit trillen. Dat was met deze Suzuki niet het geval. Het gezegde ‘deze rijdt als een zonnetje’ was ook geheel van toepassing. Een ander pluspunt aan deze autodealer is dat de mogelijkheid geboden wordt om de eigen auto in te ruilen. Zo krijg je nog een redelijk bedrag terug voor je huidige auto. Dit heb ik dan ook gedaan.

Contact

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in een nieuwe auto? Ik kan je de autodealer Bart Wiegerinck ten zeerste aanbevelen. Je krijgt wat er beloofd wordt en afspraak is afspraak. Je kunt een vraag stellen via de website of zelfs een offerte aanvragen. Kijk snel op: www.bartwiegerinck.nl.

Reageren is niet mogelijk