Autobekleding bij JT Autobekleding

Ben je op zoek naar autobekleding of wil je je auto opnieuw stofferen? Bij JT Autobekleding ben je aan het juiste adres. Het is een betrouwbare service die al meer dan 40 jaar ervaring heeft. De geschiedenis rijkt terug tot in 1965. Toen besloot Willem Potijk in zijn werkplaats een bedrijf te beginnen gespecialiseerd in autobekleding. Naast het bekleden van autostoelen, focuste hij zich ook met name op het isoleren van auto’s en tractoren. Ook het monteren van hemelbekleding en het vernieuwen van vinyldaken behoorde tot zijn kernactiviteiten. In de loop van de jaren is JT Autobekleding uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met diverse werknemers. Zo is JT Autobekleding zich gaan richten op het vervaardigen en ontwikkelen van innovatieve concepten voor de automobielbranche. Ze waren niet alleen gericht op het interieur van auto’s, maar ook het interieur van taxibussen en ambulances behoorde tot hun specialiteit. Het aantal klanten nam door de jaren toe en zo groeide ook het personeelsbestand. Ze zijn een aantal keer uitgebreid waardoor ze op zoek zijn gegaan naar een nieuwe locatie. Het is een servicegerichte onderneming waarbij de klant centraal staat.

Autobekleding in een nieuw jasje

JT Autobekleding is gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van interieurs die mankementen of schade hebben opgelopen door de jaren heen. Op deze manier hoef je niet je volledige auto te vervangen. Nieuwe autobekleding doet wonderen voor de ervaring in de auto. Zo ziet de auto na de reparatie of vervanging er als geheel nieuw uit. Je kunt ook bij JT Autobekleding terecht voor de vernieuwing van doorgezakte of versleten stoelen. Zelfs in het geval van lichamelijke klachten kunt u terecht bij JT Autobekleding. Ze kijken namelijk altijd mee met de klant en leveren maatwerk. Zo kan het zijn dat uw lichamelijke klachten verlicht worden door de autobekleding op sommige plaatsen op te vullen. Er zijn een aantal werkzaamheden die veelvuldig door JT Autobekleding worden verricht:

 • Het bekleden van autostoelen
 • Autostoel reparatie
 • Bootbekleding
 • Het bekleden van de buddyseat
 • Het bekleden van bedrijfswagen
 • Cabriodaken vervangen
 • Caravan bekleding
 • Het bekleden van het motorzadel
 • De autostoel aanpassen
 • Revalidatietechnieken
 • Stoelverwarming inbouwen

Contact

Met name het vervangen van de autobekleding is een taak waar ze bij JT Autobekleding expert in zijn. Indien je al een aantal jaren in het bezit bent van een auto, gaan de tekenen van de tijd hun afdruk achterlaten. Je bent wellicht niet meer zo tevreden met je auto en staat voor de keuze: of je gaat een nieuwe auto kopen of de auto opnieuw laten bekleden. Dit laatste is natuurlijk een duurzamere keuze. Je zult versteld staan van de metamorfose die je auto ondergaat indien je deze opnieuw laat bekleden. Autobekleding doet echt wonderen voor de gehele auto beleving. Het is ook goed om uw eigen ideeën en dromen met de werknemers van JT Autobekleding te delen. Op deze manier komen ze zeker tot een uniek resultaat. Het is een investering waar u geen spijt van krijgt. Er wordt gezorgd voor een interieur dat geheel bij u past. Alle wensen nemen ze mee en op deze manier wordt een volledig op maat gemaakt ontwerp aan u geleverd. Dit is een investering van een hele andere orde dan het kopen van een nieuwe auto uiteraard. Ze zijn gespecialiseerd in het bekleden van autostoelen in zowel leer, kunstleder en stof. Je kunt er op vertrouwen dat de vakmensen van JT Autobekleding snel en effectief de autobekleding repareren of herstellen. Een andere uitkomst is autobekleding voor tweedehandsauto’s. Om meer over de mogelijkheden te weten te komen, neem contact op met: 0546-454788.  Lees meer..

Reageren is niet mogelijk